LIVET SOM SKIBONIT

SKIVE BY

Photo byJan Sand 

VELKOMMEN TIL ET RENT LIV 

Er du på udkig efter en lille lokal by med charme udover alle grænser? Så er du uden tvivl kommet det rigtige sted. Du kommer ikke tættere på stolthed end at være Skibonit. Skive er en by i Midtjylland, der er placeret i det sydøstlige hjørne af Salling. En by med fokus på fællesskab, erhverv og individualisme. I Skive er der mange projekter i gang, hvor der stræbes efter at skabe de retmæssige rammer for både store og små. I den smukke Krabbesholmskov er der mulighed for at nyde naturens skiftende årstider på de velholdte gå-/løberuter og udendørs træningsområder. I disse dejlige omgivelser bliver der året rundt afholdt arrangementer som f.eks. Skive Løbet og Skive Festival. En del af skoven går ned til Skive Fjord, hvor der er skabt skønne betingelser for at nyde tilstedeværelsen såvel om vinteren som om sommeren. Om vinteren er vinterbaderne i Skive klar til at nedkøle kroppen i det iskolde vand. Om sommeren er der mulighed for alt lige fra roning, kajak, windsurfing, badning, sejltur til en is ved den lokale isbutik, Is'a'bella. 

Skive Skøjtebane
Skive Havn og Resturant Strandtangen
Julen i Skive
Koncerter
Skive Havn
Skive Løbet
Krabbersholm Skov
Skive Løbet
Børnenes Paradis

Photo byJan Sand 

I byens gågade findes masser af butikker, frisører, teater, indkøbsmuligheder og hyggelige caféer. Om vinteren findes en skøjtebane på Posthustorvet. Fra Posthustorvet er der kort afstand til bus- og togstation, hvor der er direkte forbindelse mellem Aarhus-Struer. Skive ligger 25 km. nordvest for Viborg og 45 km. fra Holstebro. På en køretur rundt i Skive vil du opleve Danmarks største udendørs kunstudstilling, som kaldes Skives 11 Stjerner. Disse stjerner er symboliseret med rundkørsler rundt om i Skive, der skal hjælpe Skibonitterne med at få øje på det, vi plejer at overse. I Skive er der stort fokus på fremtiden, og derfor er der også gode muligheder for uddannelse i byen som f.eks. læreruddannelse, Krabbesholm højskole, gymnasium og HF, Skive College samt 21 skoler fordelt over hele Salling og Skive. Derudover har Skive musikskolen, Vor Frue Kirke, travbanen, shopping center, hoteller, kaserne, museum, sygehus og et kulturcenter, hvor der bl.a. er biograf, koncertsal, fitness, badeland og tre haller til sportsaktiviteter. Her findes også den lokale håndboldklub i de blå og hvide, Skive FH og den lokale fodboldklub i de blå og gule, Skive IK.  

Forbehold: Der tages forbehold for trykfejl og ikke målfaste tegninger. Visualiseringer er vejledende og kan dermed ikke betragtes som bindende. Bygherren forebeholder sig ret til at foretage mindre ændringer i løbet af byggeprocessen.

ER DU INTERESSERET I VORES NYE BOLIGER, SÅ SKAL DU VÆRE VELKOMMEN TIL AT BESØGE ELLER KONTAKTE OS 

 

KONTAKT OS HER:

 

Morten Andersen, Ejendomsmægler

Mobil: 4024 4208

E-mail: man@nybolig.dk

 

Nybolig Skive 

Albert Diges Vej 3

7800 Skive

 

Skive Skøjtebane