OM RESENVEJ 56A

Det nymoderne boligkvarter på Resenvej 56A er et område, der tager hverdagen til nye højder. Der er blevet fokuseret på de små detaljer, der skal være med til at skabe et samfund, hvor der er plads til at nyde privatlivet og samtidig være en del af et fællesskab, hvor nærvær, tryghed og hygge er i centrum. I disse lyse og luftige omgivelser er der mulighed for at værne om familielivet både for de store og små. Den korte afstand til Skive centrum gør det nemt at være en del af noget større for alle aldre. Dette nabolag vil skabe de perfekte rammer for at leve som en vaskeægte skibonit i centrum. 

Resenvej 54b-h ligger i et område, hvor der er plads til alle, ældre som unge. Børn og unge har en fantastisk placering med blot 850 m. fra den lokale folkeskole, Skivehus Skole. Derudover er der en cykelsti fra hjemmet til skolen, som kan give børn og unge mere tryghed og sikkerhed i hverdagen. Lige ved siden af skolen er dagligvarebutikken, Spar Super, som gør indkøb overskueligt i den travle dagligdag. Med en beliggenhed blot 1.5 km. til centrum og 2 km. til havnen giver det en frihed til at skabe et socialt og uafhængigt liv for hele familien. For den lidt ældre generation er der blot 4 km. til byens uddannelsesinstitutioner. Der er mulighed for at tanke bilen 500 m. væk fra hjemmet i den lokale kiosk F24, som er yderst berømt for det fantastiske bland-selv-slik. I fritiden er der oplagt mulighed for at tage et afbræk fra hverdagen og bruge tiden på Skive Golfklub, som ligger 2 km. fra det nymoderne boligkvarter. Derudover er der blot 500 m. til Skive Sundhedshus. 

Resenvej 56A danner grundlag for at nyde livet. Der fokuseres på de ting, der giver mere mening og skaber livsglæde. Hver bolig er opført på en mindre grund, hvorfor der ikke er de store udendørsarealer, der kræver egen vedligeholdelse. Grundejerforeningen tager sig af fælles arealerne i området. Alle boliger har en stor terrasse, der gør, at hver enkelt bolig får mest mulig ud af dens unikke beliggenhed.

Boligerne på Resenvej 54b-h er indrettet med gode og lyse materialer, og rene, klassiske linjer. Kvadratmetrene er effektivt udnyttet og boligerne samvittighedsfuldt indrettet. Byggeriets spændende arkitektur og gode materialer bidrager til, at Resenvej 54b-h på alle årstider og også i fremtiden vil være et imødekommende og attraktivt område for beboerne og for byen.

Dette projekt bliver opført af Kaj Ove Madsen A/S, som er en af Skive- og omegns største entreprenør- virksomheder. I Skive er der 40 ansatte, som laver alt fra beton-, murer-, maler-, og tømrerarbejde samt støjskærme. Kaj Ove Madsen A/S opfører i fag- hoved- og totalentrepriser.

Forbehold: Der tages forbehold for trykfejl og ikke målfaste tegninger. Visualiseringer er vejledende og kan dermed ikke betragtes som bindende. Bygherren forebeholder sig ret til at foretage mindre ændringer i løbet af byggeprocessen.

ER DU INTERESSERET I VORES NYE BOLIGER, SÅ SKAL DU VÆRE VELKOMMEN TIL AT BESØGE ELLER KONTAKTE OS 

 

KONTAKT OS HER:

 

Morten Andersen, Ejendomsmægler

Mobil: 4024 4208

E-mail: man@nybolig.dk

 

Nybolig Skive 

Albert Diges Vej 3

7800 Skive